Home / Zespół

Warning: Creating default object from empty value in /home/replikacoverband/www/components/com_k2/models/item.php on line 445

Zespół REPLIKA COVER BAND to pięcioro muzyków, którzy przez lata zdobywali doświadczenie tworząc rozmaite stylistycznie projekty muzyczne. Niejednokrotnie spotykali się już na scenie, ale dopiero w tym składzie pracują pod jednym szyldem. Repertuar zespołu jest skrupulatnie dobierany, tak aby mógł zadowolić zróżnicowane gusta odbiorców.

REPLIKA COVER BAND prezentuje szeroki wachlarz przebojów znanych artystów z kraju a także spoza jego granic.

Możemy razem z Marylą Rodowicz i Ryszardem Rynkowskim „Wsiąść do pociągu" lub z Krzysztofem Krawczykiem „Parostatkiem" dopłynąć na „Prywatkę" do Wojciecha Gąssowskiego i zagrać disco „Venus" na sprzęcie „Hi-Fi". Przejedziemy przez góry z De Press i Golcami, popowo będziemy „Na Językach", „poczujemy się świetnie” z James'em Brown'em i dotrzemy do rock and rollowych Braci Blues oraz wielu innych klasycznych dźwięków poprzedniego stulecia, po czym znów powrócimy do XXI wieku. Z nami może zdarzyć się wszystko, czy Lady Pank Maanam pokazać Piersi? Na pewno „Szklana Pogoda" nas nie przestraszy a jak się zmęczymy to zawsze „Niedziela będzie dla nas".

Nasz Cover Band sprawdzi się na każdej imprezie muzycznej, na spotkaniach firmowych lub eventach, na koncertach coverowych gdzie zjecie nas z kiełbaską, na karaoke live gdzie każdy z Was będzie mógł stanąć na scenie i w świetle reflektorów zaśpiewać przy naszym akompaniamencie, na sylwestrze, karnawale, studniówce jak i na weselu z klasą.

Rafal gitara wokal
Rafał - gitara, wokal

Blazej instrumenty klawiszowe wokalBlazej - instrumenty klawiszowe, wokal

Dorota wokalDorota  - wokal