Home / Oferta

Warning: Creating default object from empty value in /home/replikacoverband/www/components/com_k2/models/item.php on line 445

REPLIKA COVER BAND to zespół doświadczonych muzyków, oferujący profesjonalną oprawę muzyczną wszelkiego rodzaju imprez, uroczystości
i wydarzeń takich jak:

Gramy tylko i wyłącznie „na żywo” wykorzystując wysokiej klasy instrumenty takie jak: akustyczny zestaw perkusyjny, gitara basowa, gitary elektryczna i elektroakustyczna, instrumenty klawiszowe, różnego rodzaju „przeszkadzajki perkusyjne” oraz nasze własne wokale.

Istnieje możliwość poszerzenia składu zespołu np. o sekcję dętą (saksofon, puzon, trąbka) na specjalne życzenie klienta.

Dysponujemy również profesjonalną, raiderową techniką estradową wraz z zawodową ekipą realizatorów dźwięku, oświetlenia oraz techników estradowych, co pozwala nam na kompleksową obsługę każdej imprezy, na której oprócz oprawy muzycznej (także innych wykonawców) i konferansjerskiej zapewnimy również scenę, nagłośnienie i oświetlenie na najwyższym poziomie.

Każda impreza z oprawą muzyczną zespołu REPLIKA COVER BAND to gwarancja dobrej i niezapomnianej zabawy przy muzyce na żywo z prowadzeniem na bieżąco, ewentualnymi zabawami i konkursami (na Państwa życzenie), profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie, oraz satysfakcja z dobrego wyboru zespołu.

Zapraszamy do współpracy !